• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Kreativna radionica za djecu

Četiri godišnja doba.

Katalog Narodne knjižnice i čitaonice

Katalog.

Ad Hoc-u srebrna nagrada

Veliki uspjeh Ad Hoc-a.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Upisi u programe Centra za kulturu Jastrebarsko
Plac mljac
Manifestacije u Jaski
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Napišite ljubavno pismo i sudjelujte u natječaju!

16.01.2019.
Bliži se mjesec ljubavi – mjesec neponovljivog, jedinstvenog osjećaja na koji nitko od nas nije imun. U doba kada se romantične poruke skraćuju pomoću simpatičnih emotikona i šalju putem društvenih mreža, 

pozivamo sve korisnike Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko, ali i one koji to nisu, da se prisjete vremena kada se ljubav izražavala u obliku ljubavnih pisama te sami napišu jedno takvo. 

6. natječaj za najljepše ljubavno pismo organizira Čitateljski klub Čitafora Knjižnice Sesvete i to u tri kategorije: za učenike osnovnih škola, za učenike srednjih škola i za odrasle.

Rok predaje pisma je 1. veljače 2019. slanjem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sva pisma moraju biti potpisana šifrom po vlastitom izboru (radi anonimnosti pri čitanju pisama) i označena kategorijom u kojoj se pojedini sudionik natječe. Uz to, u e-mailu je potrebno navesti:

-          ime i prezime,

-          broj telefona,

-          e-mail adresu te

-          šifru i kategoriju.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 8. veljače 2019. na internetskim stranicama Knjižnice Sesvete, a završna svečanost, tijekom koje će se čitati najljepša pisma, a neka i nagraditi, održat će se u prostoru Knjižnice Sesvete 13. veljače 2019.