• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
prev
next

Bebe vole papati

Predavanje za roditelje koji žele upotpuniti svoje znanje o zdravoj prehrani za najmlađe. - Saznajte više.

Projekt „digitalni građanin“ zaživio u Jastrebarskom

Programiranje za djecu. - Saznajte više.

Sudjelujte u akciji „Čitam, dam, sretan sam“!

Nacionalna kampanja Čitaj mi!. - Saznajte više.

Noć muzeja 2019

Posjetite Noć muzeja. - Saznajte više.

Više od 300 mališana uspješno završilo jaskansku školu klizanja

Završena škola klizanja. - Saznajte više.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Radno vrijeme Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko

Cijenjeni korisnici knjižnica ima novo radno vrijeme. - Saznajte više.

Upisi

Informirajte se o programima Centra za kulturu Jastrebarsko. - Saznajte više.

Balkanski sex & grad
Pripreme za državnu maturu
Škola klizanja
Prvi spot Hitića
Upisi u tečaj programiranja

Nikolina Ribarić nova je ravnateljica Centra za kulturu Jastrebarsko

Na prijedlog Upravnog vijeća Centra za kulturu Jastrebarsko i nakon dobivenog povjerenja od strane Gradskog vijeća Grada Jastrebarsko, Nikolina Ribarić postala je nova ravnateljica Centra za kulturu Jastrebarsko.

Iz njezina bogatog životopisa izdvajamo:

Završila je osnovnu školu u Jastrebarskom, a potom MIOC (XV. gimnaziju) te Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer biologija i kemija u Zagrebu. Danas je studentica 3. godine poslijediplomskog doktorskog studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

Svoj profesionalni razvoj započela je u Malom Lošinju gdje je predanim i stručnim radom zaslužila titulu Najuspješnije prosvjetne djelatnice Primorsko-goranske županije i nagradu Župana. Aktivna je bila i u lokalnoj zajednici te pomogla razvoju obrazovanja, turizma te očuvanju okoliša.

Povratkom u svoj rodni kraj 2010., zaposlila se u OŠ „Ljubo Babić” u Jastrebarskom u kojoj je nastavila uspješno poučavati. Napredovala je u učiteljskom zvanju te postala učitelj savjetnik. Aktivno se uključila u život lokalne zajednice. Izabrana je za predsjednicu Društva naša djeca Jastrebarsko, već drugi mandat, za članicu Izvršnog odbora Saveza društava Naša djeca Hrvatske te za pročelnicu Puhačkog orkestra Dobrovoljnog vatrogasnog društva Domagović i članicu Upravnog odbora.

Uspjeh u obrazovnom radu potvrđuje 20 plasmana na državna natjecanja, 19 autorskih i suautorskih izdanja udžbenika, radnih bilježnica i ostalih radnih materijala za učenike i učitelje te preko 70 održanih predavanja na konferencijama i stručnim skupovima diljem Lijepe Naše. Uz predan rad i brojne preuzete aktivnosti, Nikolina Ribarić redovito se stručno usavršavala te završila veliki broj dodatnih tečajeva i edukacija.

Našoj svestranoj i vrlo aktivnoj novoj ravnateljici želimo puno uspjeha u radu te mnogo realiziranih projekata i programa u Centru za kulturu Jastrebarsko.