• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
prev
next

Monografije – priručnici za sve one koji žele znati više o Jaski i njezinim žiteljima

Saznajte više o Jaski.

Virtualno razgledajte jaskanski Muzej

Razgledajte muzej.

Jaskanski Centar za kulturu predstavio je svoj rad na press konferenciji u Zagrebu

Saznajte više o donaciji 3D printera.

Katalog Narodne knjižnice i čitaonice

Katalog.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Glazbeni poklon glazbenih zvijezda: Jaska grade, sve na svijetu moje!
Suvremeni jaskanski pisci
Čaša iz Vile Horvat
Stari jaskanski pisci
Nosači za vizire
Čutura s likom ptice
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Nikolina Ribarić nova je ravnateljica Centra za kulturu Jastrebarsko

on .

Na prijedlog Upravnog vijeća Centra za kulturu Jastrebarsko i nakon dobivenog povjerenja od strane Gradskog vijeća Grada Jastrebarsko, Nikolina Ribarić postala je nova ravnateljica Centra za kulturu Jastrebarsko.

Iz njezina bogatog životopisa izdvajamo:

Završila je osnovnu školu u Jastrebarskom, a potom MIOC (XV. gimnaziju) te Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer biologija i kemija u Zagrebu. Danas je studentica 3. godine poslijediplomskog doktorskog studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

Svoj profesionalni razvoj započela je u Malom Lošinju gdje je predanim i stručnim radom zaslužila titulu Najuspješnije prosvjetne djelatnice Primorsko-goranske županije i nagradu Župana. Aktivna je bila i u lokalnoj zajednici te pomogla razvoju obrazovanja, turizma te očuvanju okoliša.

Povratkom u svoj rodni kraj 2010., zaposlila se u OŠ „Ljubo Babić” u Jastrebarskom u kojoj je nastavila uspješno poučavati. Napredovala je u učiteljskom zvanju te postala učitelj savjetnik. Aktivno se uključila u život lokalne zajednice. Izabrana je za predsjednicu Društva naša djeca Jastrebarsko, već drugi mandat, za članicu Izvršnog odbora Saveza društava Naša djeca Hrvatske te za pročelnicu Puhačkog orkestra Dobrovoljnog vatrogasnog društva Domagović i članicu Upravnog odbora.

Uspjeh u obrazovnom radu potvrđuje 20 plasmana na državna natjecanja, 19 autorskih i suautorskih izdanja udžbenika, radnih bilježnica i ostalih radnih materijala za učenike i učitelje te preko 70 održanih predavanja na konferencijama i stručnim skupovima diljem Lijepe Naše. Uz predan rad i brojne preuzete aktivnosti, Nikolina Ribarić redovito se stručno usavršavala te završila veliki broj dodatnih tečajeva i edukacija.

Našoj svestranoj i vrlo aktivnoj novoj ravnateljici želimo puno uspjeha u radu te mnogo realiziranih projekata i programa u Centru za kulturu Jastrebarsko.