• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
prev
next

Bebe vole papati

Predavanje za roditelje koji žele upotpuniti svoje znanje o zdravoj prehrani za najmlađe. - Saznajte više.

Projekt „digitalni građanin“ zaživio u Jastrebarskom

Programiranje za djecu. - Saznajte više.

Sudjelujte u akciji „Čitam, dam, sretan sam“!

Nacionalna kampanja Čitaj mi!. - Saznajte više.

Noć muzeja 2019

Posjetite Noć muzeja. - Saznajte više.

Više od 300 mališana uspješno završilo jaskansku školu klizanja

Završena škola klizanja. - Saznajte više.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Radno vrijeme Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko

Cijenjeni korisnici knjižnica ima novo radno vrijeme. - Saznajte više.

Upisi

Informirajte se o programima Centra za kulturu Jastrebarsko. - Saznajte više.

Balkanski sex & grad
Pripreme za državnu maturu
Škola klizanja
Prvi spot Hitića
Upisi u tečaj programiranja

Jubilarno peto izdanje festivala "Život i smijeh"

Petu godinu zaredom, Gradsko kazalište Jastrebarsko organizira festival „Život i smijeh“. Pred nama su dva vikenda ispunjena smijehom, a bogati program namijenjen je svim generacijama ljubitelja kazališne umjetnosti.

Predstavljanje festivala i već tradicionalna prodaja ulaznica i festivalskih majica bit će održana u subotu 19. svibnja 2018. od 9 sati, ispred Gradskog muzeja i galerije Jastrebarsko. Prva predstava u programu namijenjena je našim najmlađim sugrađanima. Riječ je o predstavi „Tri vučića i velika zla svinja“, koju će za jaskanske mališane odigrati Laboratorij zabave. Predstava će biti održana 19.05.2018. u potkrovlju muzeja, s početkom u 11 sati. Važno je napomenuti kako se ulaz na ovu predstavu ne naplaćuje.

U utorak 22.5.2018. nam u goste stiže stand up komičar Vlatko Štampar, koji će Jaskance zabavljati od 20 sati, u Marittimu clubu. Ulaznice po cijeni od 20 kn mogu se nabaviti u istom ugostiteljskom objektu.

Preostala događanja bit će održana u Domu kulture u Jastrebarskom, a karte se prodaju u caffe baru „Kino“ po jedinstvenoj cijeni od 20 kuna.

U programu će biti zabavna monodrama „Dimnjačar“, u izvedbi Kerekesh teatra (25.5.2018.20.00h), dječja predstava „Petrica Kerempuh“, koju izvode Kazališna družina Pinklec i Medley teatar (26.5.2018., 11.00h), urnebesna komedija „Taksimetar“ u produkciji Teatra Exit (26.5.2018., 20.00h) te nastup jednog od najboljih stand up komičara ovih prostora Ivana Šarića (27.5.2018., 20.00h).

Dosadašnjom organizacijom ovog Festivala, GKJ je osiguralo stipendije za petero jaskanskih srednjoškolaca. Kako bi se to nastavilo, potrebna nam je podrška naših sugrađana, koji će kroz kupnju ulaznica omogućiti daljnje stipendiranje i održavanje besplatnih glumačkih radionica za našu mladež.

Zahvalni smo na podršci Ministarstva kulture, Zagrebačke županije, Grada Jastrebarskog, Savjeta mladih grada Jastrebarsko, Zagrebačke banke, C-Automobili Import d.o.o. i Gemma B&D te pomoći koju nam su u realizaciji naših aktivnosti pružili Turistička zajednica grada Jastrebarskog i Centar za kulturu Jastrebarsko, suorganizatori festivala. Zahvaljujemo na potpori i medijima bez kojih ne bismo uspjeli u svojim ciljevima, stoga od srca hvala Jaska.hr, Jaskadanas.hr i Radio Jaska!