• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
prev
next

Sajam cvijeća i Obrtnički sajam

VIše o manifestacijama. - Saznajte više.

Kreativna radionica za djecu

Održana radionica za djecu. - Saznajte više.

Projekt „digitalni građanin“ zaživio u Jastrebarskom

Programiranje za djecu. - Saznajte više.

Novi zanimljivi tečajevi u Centru

Centar organizirana nove tečajeve. - Saznajte više.

Pripreme za državnu maturu

Saznajte svi o pripremama za državnu maturu. - Saznajte više.

Radno vrijeme Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko

Cijenjeni korisnici knjižnica ima novo radno vrijeme. - Saznajte više.

Upisi

Informirajte se o programima Centra za kulturu Jastrebarsko. - Saznajte više.

Manifestacije u Jaski
Besplatna radionica za djecu
Pripreme za državnu maturu
Upisi u tečaj programiranja

Radionica terarija

23.4.2019
Centar za kulturu Jastrebarsko u okviru Sajma cvijeća "Cvjetna Jaska" organizira  radionicu izrade terarija odnosno minijaturnih vrtova koji rastu unutar staklene posude.

Radionica će se održati prvog dana Sajma cvijeća, u subotu, 4. svibnja, pod vodstvom stručnjaka Botaničkog vrta Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagreba, a sudionicima radionice su osigurani: staklena posuda, bilje, mahovina, zemlja te ukrasni i ostali materijali. Osim znanja  potrebnog za održavanje izrađenog staklenog terarija, sudionici radionice će dobiti i popratne upute u papirnatom obliku koje će ponijeti kući.

Broj mjesta je ograničen, a cijena radionice Staklenih vrtića je 150,00 kuna.

Prijave se primaju u Centru za kulturu Jastrebarsko, svakim danom osobno od 8:00 do 16:00 ili putem telefona 01/6281-126 te putem e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 30. travnja 2019.

Vidimo se!

20 godina Baletnog studija Jastrebarsko

16.4.2019
Prije 20 godina prva je generacija jaskanskih djevojčica zakoračila u svijet baletne umjetnosti: obula plesne papučice, odjenula pačku, zaplesala uz klasičnu glazbu te upoznala svjetla pozornice i osjetila aplauz publike.

Poetsko-glazbena večer i druga zanimljiva događanja u Noći knjige

15.4.2019
Pozivamo sve pjesničke duše da nam se 23. travnja od 18 sati priključe u Narodnoj knjižnici i čitaonici Jastrebarsko na poetsko-glazbenoj večeri.

Naše gošće su talentirane dame – Marina Bastašić, Daniela Bobinski i Danica Divjak – koje imaju jednu, ali snažnu zajedničku crtu, a to je ljubav prema poeziji. 

Izložba uskrsnih dekoracija Božene Mirt

12.4.2019
U Narodnoj knjižnici i čitaonici Jastrebarsko možete pogledati izložbu uskrsnih pisanica – ručni rad naše sugrađanke Božene Mirt. Pisanice su izrađene tehnikom filcanja te je svaki motiv na pisanicama unikatan.

Kreativna radionica „Neobično jaje“

8.4.2019
Pozivamo naše najmlađe korisnike da nam se u ponedjeljak 15. travnja pridruže na drugoj po redu kreativnoj radionici koja će se održati na dječjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko s početkom u 18.15 sati. Budući da nam se bliži vrijeme Uskrsa, tema ovomjesečne radionice je „Neobično jaje“!

Petak za zaljubljenike u prirodu i vrtlarenje

2.4.2019
Ovog je petka Centar za kulturu bio pravo mjesto za sve zaljubljenike u vrtlarenje i one koji će to tek postati. Gošća Silvija Kolar-Fodor, predsjednica udruge „Biovt – u skladu s prirodom“, održala je zanimljivo i nadasve korisno predavanje „Sjeme kao zalog naše budućnosti“.

Radno vrijeme u srijedu

01.4.2019

Narodna knjižnica i čitaonica Jastrebarsko u srijedu 3. travnja 2019., otvorena je za korisnike od 08:00 do 16:00

Košara puna uskršnjih pisanica

16.4.2019
Zanimanje za kreativnu radionicu koja se odvija na Dječjem odjelu naše knjižnice raste iz mjeseca u mjesec. Nakon što je voditeljica radionice Lea Đido Božak pročitala priču „Neobično jaje“ autora Silvije Šesto i Davora Šunka, okupljeni su mališani krenuli u izradu vlastitih neobičnih pisanica.

Lutkarsko kazalište IBM oduševilo mališane!

15.4.2019
Nakon rekordno posjećene lutkarske predstave "Vuk i sedam kozlića" veliki interes jaskanskih mališana izazvala je i nova predstava "Tigrić plašljivko".

Ispunjenu dvoranu Doma kulture svojim je nastupom oduševio Mirko Fodor koji je bio glavni glumac subotnje predstave.

Tigrić plašljivko

Nova predstava za djecu u subotu 13.4. u Domu kulture (kino dvorana). Cijena karte 10 kn, a kupuje se prije početka predstave.

Regionalna smotra folklora

Regionalna smotra zborova i malih vokalnih sastava održati će se 6. travnja s početkom u 19:00 u Velikoj dvorani Centra za kulturu Jastrebarsko, a Regionalna smotra dječjeg folklora u Domu kulture 7. travnja s početkom u 16:00, te Regionalna smotra izvornog i koreografiranog folklora u Domu kulture 7 travnja s početkom u 18:00.