• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
prev
next

Predstave za djecu u 2016. godini

Datumi igranja predstava za djecu. - Saznajte više.

Tri praščića

Predstava za djecu. - Saznajte više.

Noć muzeja

Održana Noć muzeja. - Saznajte više.

Kodu programiranje za djecu

Tečaj programiranja za osnovnoškolce. - Saznajte više.

Hitići razveselili punu dvoranu

Održan ogledni sat. - Saznajte više.

Jubilej kulture u Jastrebarskom

Jubilej kulture. - Saznajte više.

Poduka klavira

Tečaj poduke sviranja klavira. - Saznajte više.

Dječji zbor

Krenuo dječji zbor. - Saznajte više.

Predbilježite se za raznovrsne programe Centra za kulturu

Upisi u tijeku. - Saznajte više.

Tečaj programiranja
Održana Noć muzeja
Održan ogledni sat Hitića
Informatička igraonica
Veliki glazbeni skok - uz Ad Hoc
Uređen interijer Centra

Tri praščića - za jaskanske mališane

Teatar Poco Loco jaskanskoj se publici predstavio prošlog mjeseca predstavom za djecu „Snjeguljica“. 

U Jastrebarko ponovo dolazi ove subote kad će glumci najmlađoj publici ispričati bajku o tri praščića. 

Vrijedna donacija Jaskanskoj Srednjoj školi

Srednja škola Jastrebarsko jedna je od 13 srednjih škola u Hrvatskoj kojoj će učilište Algebra donirati 15 Arduino kompleta za programiranje i robotiku. Rječ je o tehnologiji koja se može koristiti za razne namjene, a omogućava povezivanje teoretskog i praktičnog dijela nastave.

Jaskanska Noć muzeja

Jaskanska Noć muzeja, održana u petak 29. u Gradskom muzeju i galeriji, a ove je godine posvećena Ivici Škrabeu. Izložbom Škrabeovih umjetničkih radova odaje se počast pokretaču institucije očuvanja kulturne baštine jaskanskog kraja.

Hitići razveselili punu dvoranu

Mališani Dječjeg zbora „Hitići“ 28.1. održali su ogledni sat za roditelje, na kojem su zajedno s voditeljicom, Manuelom Budišćak,  pokazali sve što znaju. Zbor djeluje već 2. godinu, a okuplja trideset i dvoje mališana, uzrasta od dvije do dvanaest godina.

Hitići - ogledni sat

Dječji zbor „Hitići“ koji pri Centru za kuklturu u  Jastrebarskom djeluje drugu godinu, održat će sutra (u četvrtak) ogledni sat za roditelje. Bit će to prilika da voditeljica zbora, Manuela Budišćak zorno prikaže što se i kako radi na zboru te koliko su djeca napredovala od početka ove školske godine.

Naučite programirati igrice i graditi 3D svijet

“Kodu” je programski jezik baziran na programiranju objekata, a omogućuje učenicima da istražuju već gotove svjetove igrajući igre, stvaraju i dizajniraju svoje virtualne 3D svjetove u kojima „žive” likovi njihovih igara, programiraju ponašanje likova, odnosno da programiraju svoje vlastite igre, testiraju programe igrajući se, igraju igre koje su sami programirali i dijele ih s prijateljima. 

Noć muzeja

Gradski muzej i galerija Jastrebarsko i ove godine sudjeluje u Noći muzeja. Tako će posjetitelji, u petak 29. siječnja 2016. od 22.00 sata, moći razgledati izložbu umjetničkih radova, grafika i crteža Ivice Škrabea, osnivača jaskanskog muzeja. 

Završila informatička igraonica

Zimske praznike 12-toro jaskanskih osnovnoškolaca provodilo je u Centru za kulturu, gdje je za njih organizirana informatička igraonica.

Iz dana u dan igrali su mrežnu igru „Call of Duty 4: Modern Warfare“. Posljednjeg dana igraonice priređeno je natjecanje u online igri „GeoGuessr“.