• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
prev
next

Noć knjige

Jaskanska Noć knjige. - Saznajte više.

Izložba slika Marije Bertić Štefanac

Otvorenje izložbe u muzeju. - Saznajte više.

Predstave za djecu u 2016. godini

Datumi igranja predstava za djecu. - Saznajte više.

Kodu programiranje za djecu

Tečaj programiranja za osnovnoškolce. - Saznajte više.

Poduka klavira

Tečaj poduke sviranja klavira. - Saznajte više.

Dječji zbor

Krenuo dječji zbor. - Saznajte više.

Predbilježite se za raznovrsne programe Centra za kulturu

Upisi u tijeku. - Saznajte više.

Noć knjige
Otvorenje izložbe 15.04., od 19:30
Jedva čekamo da počnemo ’’surfati’’!
Tečaj programiranja

Peta Noć knjige

Već petu godinu zaredom u cijeloj Hrvatskoj održava se manifestacija "Noć knjige" kojom se daje poticaj kulturi čitanja, razgovoru o literaturi i svemu onome što knjige predstavlja ili treba predstavljati u suvremenom društvu. 

Ribarske svađe

Na inicijativu gradonačelnika grada Jastrebarskog, ali i uz podršku Centra za kulturu Jastrebarsko i Gradskog kazališta Jastrebarsko u naš grad dolazi amatersko kazalište BRACERA – SUPETAR.

Iza kulisa

Gradsko kazalište Jastrebarsko u četvrtak 14. travnja će u našem gradu odigrati predstavu „Iza kulisa“. Predstava počinje u 20 sati u jaskanskom Domu kulture, a ulaznice su u prodaji po cijeni od 20 kuna. 

Od dana do dana

Vokalni ansambl Gouriena najavljuje svoj cjelovečernji koncert koji će se održati u subotu, 16. travnja, u kino dvorani od 19,30 sati.

Pačići u knjižnici

Djeca skupine "Pačići" dječjeg vrtića "Radost" posjetili su knjižnici. S obzirom da su u vrtiću osmislili svoju malu knjižnicu, odlučili su posjetiti "pravu" knjižnicu.

Ad hoc na USKRSfestu 2016.

Mješoviti pjevački zbor „Ad hoc“ koji djeluje pri Centru za kulturu Jastrebarsko ove godine će po prvi puta sudjelovati na poznatom festivalu popularne kršćanske glazbe„Uskrsfest2016.“ koji će se održati 3.travnja 2016. u  koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu s početkom u 19 sati.

Noć knjige

 
Već tradicionalna Noć knjige održat će se i ove godine, u petak 22. travnja 2016. godine, povodom Svjetskog dana knjige diljem knjižnica u Hrvatskoj pa tako i u Jastrebarskom.

Izložba slika Marije Bertić Štefanac

Svečano otvorenje izložbe akvarela i slika „Baština koja nestaje“, jaskanske umjetnice Marije Bertić-Štefanac, održat će se u petak, 15.travnja u 20.00 sati,  u Gradskoj galeriji Gradskog muzeja Jastrebarsko. 

Revijalna smotra zborova

U organizaciji Zajednice kulturnoumjetničkih udruga grada Jastrebarsko održati će se Revijalna smotra zborova u petak, 08. travnja, u Centru za kulturu Jastrebarsko s početkom u 20 sati, a organizatori naglašavaju kako su svi dobrodošli da uživaju u dobroj glazbi i pjesmama zboraša.

GESTA

 

Učenici Srednje škole Jastrebarsko pripremaju kazališne predstave na tri zadane teme koristeći glumu, pjevanje i ples. 
Ovogodišnje teme su: putovanje, san i žena
04.04.2016. od 17:00 u Domu kulture Jastrebarsko

"Crvenkapica" teatra Poco Loco

Subota, 19.3.2016. s početkom u 11:00 u Domu kulture Jastrebarsko.

‘Priča mi se priča’ projekt je Teatra Poco Loco čiji su članovi poznata lica dječjih emisija – Dunja Fajdić iz Školskog sata, Dean Krivačić i Zrinka Kušević iz TV vrtića, tv i kazališni glumci poput Maje Katić, argentinska režiserka Renata Carola Gatica i mnogi drugi. Oni na jedinstven način djeci pričaju priče.